Restaurantul
INTIM
0

‹
›
270 locuri, Râșnov, Str. Ion Creanga, Nr. 1, Jud. Brasov
Check-in:      Check-out:
Amplasat în centrul istoric al oraşului Râşnov, pe strada Ion Creangă, restaurantul Intim este o locaţie care nu poate fi trecută cu vederea.

Intim este mereu pregătit să satisfacă cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare şi băuturi, de la cele tradiţionale româneşti la cele internaţionale.

O atmosferă plăcută şi rafinată, meniuri variate precum şi un serviciu ireproşabil sunt cartea de vizită cu care restaurantul nostru întâmpină şi satisface cele mai exigente pretenţii.

Restaurantul este ideal pentru un prânz rapid, o seară elegantă, o cină romantică la lumina lumânărilor, o petrecere specială sau o întâlnire de afaceri.

Spaţiul este amenajat într-un stil modern, confortabil, aerisit, plăcut vederii, perfect pentru a încinge atmosfera şi a petrece până dimineaţa. Atmosfera caldă şi buna dispoziţie sunt mereu prezente.

Acest local cu salon, bar şi terasă este veşnic plin, indiferent de vremea călduroasă de vară sau cea geroasă de iarnă.
Se spune că aici se prepară cei mai buni şi mai gustoşi mititei din zona Râşnov. Faima acestora s-a dus în întreg oraşul, astfel că aici vin oameni şi cumpără această specialitate culinară chiar şi pentru acasă sau când pleacă în weekend. De asemenea, ciorba de burtă se spune ca este "ca la mama acasă", fiind gătită după o reţetă originală. De altfel, toate preparatele sunt "de nota 10", doar cei care au trecut pragul acestui restaurant ştiu cu adevărat despre ce e vorba.


Restaurantul Intim cu o capacitate de 250 – 270 persoane vă este alături pentru organizarea de evenimente importante din viaţa dumneavoastră: nunţi, botezuri, cununii, aniversări, pomeni şi conferinţe.

Având o experienţă de peste 30 ani în organizarea de evenimente, principalul obiectiv şi, în acelaşi timp, una dintre cele mai frumoase provocări este transformarea unui eveniment special într-o amintire de neuitat pentru clienţii restaurantului.

Atuurile noastre sunt:

- pentru evenimentele organizate în perioada noiembrie 2014 - aprilie 2015, oferim o reducere de 5% din valoarea meniului;

- nu percepem chirie pe sală;

- nu percepem onorarii pentru personalul restaurantului;

- meniurile sunt concepute după dorinţele şi posibilităţile clienţilor;

- oferim suport pe tot parcursul organizării;

- suntem flexibili şi încercăm ca visele mirilor să devină realitate;

- la solicitarea clienţilor noştri oferim şi servicii auxiliare (amenajarea sălii, muzică, foto- video, etc.).

Deoarece evenimentele din viaţa clienţilor noştri sunt cele mai importante, am conceput mai multe variante de meniuri pentru nuntă şi botez. Acestea pot fi modificate însă în funcţie de dorinţele dvs.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Restaurantul INTIM.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Râșnov, Str. Ion Creanga, Nr. 1, Jud. Brasov

Cartea de Oaspeți


0268 231 136 0722 455 911 0743 148 965
languages ro en de hu fr es it