Cazare Hoteluri Bacău fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare Hoteluri în Bacău

sortate după:
3s
80 locuri, 43 camere
COMPLEXUL HOTELIER DOBRU este situat in statiunea Slanic-Moldova aflata la o altitudine de 530 metri pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni intr-o depresiune strabatuta de Paraul Slanic. In prezent dispune de 43 camere elegante si comode cu: baie televizor minibar si balcon de unde se pot admira superbele peisaje din jurul hotelului nostru terase unde se pot servi bauturi admirand apusul si [...] citește mai mult »
Slănic Moldova, str. Armoniei nr. 2, jud. Bacau
3s
58 locuri, 29 camere
Dacă vă gândiţi să petreceţi un sejur perfect, să respiraţi aerul curat din Staţiunea Slănic Moldova, să vizitaţi izvoarele tămăduitoare si sa beneficiati de efectele acestora asupra sanatatii, să admiraţi frumusetea desavarsita a naturii, Hotel Moldavia *** este alegerea perfectă pentru relaxare si cazare. Situat in inima statiunii, Hotelul Moldavia *** are o pozitie perfecta [...] citește mai mult »
Slănic Moldova, str. Vasile Alecsandri, nr. 20, jud. Bacau
4s
76 locuri, 38 camere
Bine aţi venit în minunatul nostru hotel, unde la sfârşitul primei zile vă veţi simţi ca acasă. Aţi ajuns într-o oază de linişte unde se naşte relaxarea totală. Hotelul Helen, un hotel de 4 stele, situat într-o minunată pădure de pini la aproximativ 5 km de Bacău, România. Este un loc elegant şi confortabil, arhitectura lui fiind bine integrată în caracteristicile [...] citește mai mult »
Orașul Bacău, Magura, DN11/E574

Bacău
languages ro en de hu fr es it