Cazare Trăisteni fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Trăisteni

sortate după:
10 locuri, 5 camere
Casa Briza se adreseaza iubitorilor de munte, drumetii, aer curat si liniste. Va asteptam cu drag in cele 10 locuri, amplasate in 5 dormitoare. Ne gasiti in localitatea Valea Doftanei, satul Traisteni, la circa 130 km de Bucuresti pe firul raului Doftana. Se ajunge prin orasul Campina la distanta de 30 km de acesta sau prin Comarnic. Casa este dotata cu centrala termica de ultima generatie pe [...] citește mai mult »
Trăisteni, Str. Nichita Stanescu, nr. 322 A
6 locuri, 3 camere
Locatia noastra este situata in raza localitatii Valea Doftanei in satul Traisteni, Judetul Prahova pe o culme de deal unde cuvantul principal ce o defineste, este "linistea". Pozitia si amplasamentul locatiei permite un sejur discret, ce incepe cu un drum prin padure ca prim pas spre un loc a carui panorama te indeamna la contopirea cu natura, neatinsa aici de modernismul [...] citește mai mult »
Trăisteni, str. Oierilor, nr. 740, jud. Prahova
6 locuri, 3 camere
Situata la o altitudine de 1000 m, in Comuna Valea Doftanei sat Traisteni, in nordul judetului Prahova, la 60 Km de Ploiesti, cabana Cotu lui Epure se afla la intalnirea a doua rauri cu ape cristaline: Musita si Doftana, ce izvoraste din muntii Baiului, denumiti si muntii Garbova. Cabana detine 6 locuri de cazare, fiind dotata cu toate utilitatile, decorata in stil rustic de poveste si are o [...] citește mai mult »
Trăisteni, com. Valea Doftanei, Calea Brasovului nr 476, jud. Prahova

Trăisteni
languages ro en de hu fr es it