[Template] Warning: no value found for variable: {CUSTOM_CSS_FOR_CLIENT_WEBSITE} in /var/www/carta/engine.13.05.01/inc/classes/class.template.php at line 208
[Template] Warning: no value found for variable: {CUSTOM_HTML_FOR_CLIENT_WEBSITE} in /var/www/carta/engine.13.05.01/inc/classes/class.template.php at line 208
Cazare Sucevița fără intermediari - hartă, tarife și rezervări {CUSTOM_CSS_FOR_CLIENT_WEBSITE}
{CUSTOM_HTML_FOR_CLIENT_WEBSITE}

Cazare Sucevița fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Sucevița

sortate după:
14 locuri, 6 camere
Pensiunea Letitia este situata la 2,5 km distanta de Manastirea Sucevita. Oferta Pasti 2023 Sejur de 5 zile/4 nopti: cazare si pensiune completa+masa pascala-1200 RON/persoana/sejur. Sejur de 4 zile/3 nopti: cazare si pensiune completa+ masa pascala- 1000 RON/persoana/sejur Pachetul include si masa pascala, apa plata, apa minerala si afinata Va asteptam cu bucate gustoase, specifice [...] citește mai mult »
Sucevița, Str. Principala, Nr. 374, jud.Suceava
3
10 locuri, 5 camere
O frumoasa casa din lemn, recent construita, intr-o locatie de exceptie: chiar langa padurea de fag si alun. Dimineata devreme puteti urmari jocul veveritelor in gradina. Cadrul natural este deosebit: dealuri cu pasuni, se aude cantecul pasarilor, fosnetul frunzelor si murmurul raului. Camere frumos decorate, mobilier rustic modern. Gazda, prin discretia si amabilitatea sa, respectiv grija sa [...] citește mai mult »
Sucevița, str. Dragusina nr. 2
5 locuri, 2 camere
Cabana este situata la DN 17 a la iesirea din Sucevita inspre Campulung Moldovenesc, la 3 km de Manastirea Sucevita. Dotari: - bucatarie - foisor cu gratar pe malul paraului - teren de joaca (plasa voley, panou baschet - leagan, tenis de masa Descriere unitate: 0744258755 închiriem o cabanuță cu 2 camere și 2bai Se poate folosi o bucătarie cu araggaz,frigider si ceva veselă un [...] citește mai mult »
Sucevița, com. Sucevița, str. Drumul Vechi, nr. 1, jud. Suceava

Sucevița
languages ro en de hu fr es it