Cazare Suceava fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Suceava

sortate după:
2s
45 locuri, 20 camere
Pensiunea Marc este cea mai apropiata pensiune de Aeroportul Suceava, este situata pe strada Lt. Nicolae Catanescu, nr. 1, la 5 km de centru. Distante: - 3 km pana la Aeroportul Suceava. - 5 km pana la Manastirea Dragomirna Cum ajungeti la noi: - de la gara Suceava (Burdujeni), cu taxiul in 4 minute - din centru, cu masina in 10 minute, cu microbuzul nr. 11 in 20 de minute(circula din 30 [...] citește mai mult »
Suceava, str. Lt. Nicolae Catanescu, nr. 1, jud. Suceava, Zona Bucovina
4s
74 locuri, 36 camere
Complex Zamca. Un loc pe care nu il vei uita! Fie ca vii in interes de afaceri fie ca vii in vizita fie ca vrei pur si simplu sa te relaxezi ai toate motivele sa alegi Complexul Turistic Zamca din Suceava. Club de biliard snooker si bowling utilat cu mese si piste profesionale de joc. Unitate de cazare confort 3 stele: Hotel Zamca exigent dotat si decorat in stil modern. Restaurante [...] citește mai mult »
Suceava, str. Zamca, nr. 28 A, jud. Suceava, Zona Bucovina
3s
10 locuri, 5 camere
Pensiunea Dragomirna Sunset este amplasată într-o zonă retrasă, la marginea pădurii, la o distanță de 8 km de centrul orașului Suceava respectiv 8km de Mănăstirea Dragomirna, fiind destinația ideală pentru toți cei care doresc să scape de agitația orașului și să petreacă câteva zile într-un mediu nepoluat, înconjurați de frumusețea pădurii și a peisajului, intim și de o [...] citește mai mult »
Suceava, Mitocul Dragomirnei

Suceava
languages ro en de hu fr es it