Cazare Sat Arieșeni fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Sat Arieșeni

sortate după:
16 locuri, 8 camere
Acceptăm tichete de vacanță electronice !! Cabana MED 2 este situată în centrul comunei Arieșeni dispune de 8 camere cu televizor grup sanitar propriu bucătărie living. Structura: - parter: living baie bucătărie complet utilată - etaj I: 4 camere cu băi proprii și balcon. - etaj II: 4 camere cu băi proprii și balcon. Dispune de parcare loc pentru grătar foișor și leagăn.
Arieșeni, nr. 25 C, jud. Alba
3s
14 locuri, 5 camere
ACCEPTAM VOUCHERE DE VACANATA!! Cabana Suvenirurilor este noua, cu 5 camere cu 4 grupuri sanitare, bucatarie, magazin de suveniruri, curte, gratar, terasa, parcare, wifi. Este situata la 250 m de Pestera Ghetarul Scarisoara la varf de munte. Drumul nou asfaltat de curand. Va asteptam! Se poate oferi și mâncare la cerere.
Arieșeni, sat Ghețari, str. Principala, nr. 235/b, jud. Alba, Apuseni
3
18 locuri, 8 camere
Situata in statiunea turistica Arieseni, Pensiunea Valea BRAZILOR va asteapta sa va petreceti timpul dumneavoastra liber intr-un peisaj de munte, langa susurul molcom al Ariesului. Pensiunea dispune de 18 de locuri de cazare, fiecare camera avand baie proprie. Pensiunea dispune de urmatoarele facilitati: - bucatarie utilata - semineu - internet wireles - tv in fiecare camera - [...] citește mai mult »
Arieșeni, str. Centru nr. 33 A, Jud Alba

Sat Arieșeni
languages ro en de hu fr es it