Cazare Săcel fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


4 oferte de Cazare în Săcel

sortate după:
3s
86 locuri, 26 camere
Prin natura spre sanatate! Deschisa in septembrie 2012, Pensiunea Izisoara Resort este situata in comuna Sacel, in judetul Maramures si detine un amplu spatiu de recreere si divertiment datorita inexistentei agitatiei urbane. Este ideala pentru iubitorii de liniste, aer curat de munte si privelisti frumoase ce vor incanta pe toti oaspetii, de la cel mai mic pana la cel mai mare. Pensiune [...] citește mai mult »
Săcel, str. Principala, nr. 1058, Maramures
3s
60 locuri, 20 camere
Bun venit in Maramures! Deschisa in 2019 locatia noastra este locul ideal pentru a va petrece sarbatorile de iarna si concedii de neuitat. Va punem la dispozitie 20 de camere cu baie proprie, aproximativ 60 locuri de cazare, un restaurant cu o capacitate de 110 locuri si o bucatarie dotata la standarde europene. Oferim locuri de parcare pentru autocare in curtea pensiunii. De asemenea in curtea [...] citește mai mult »
Săcel, nr. 1058, jud. Maramures
3
59 locuri, 23 camere
Situata in Maramuresul Istoric in localitatea Sacel departe de vacarmul urban in unul dintre cele mai importante centre turistice ale Romaniei oferind confort si dotari de clasa dar in acelasi timp intimitatea caldura si eleganta locuintei proprii Pensiunea LACRAMIOARA satisface cele mai exigente pretentii. Ospitalitatea specifica locului bucataria traditionala amabilitatea promptitudinea si [...] citește mai mult »
Săcel, nr. 914, Maramures
3
75 locuri, 26 camere
Pensiunea dispune de doua apartamente si 18 camere cu pat dublu sau triplu, satisfacand cele mai inalte pretentii. Accesul se poate face pe cale rutiera cu autobusele care fac legatura Cluj Borsa, Baia Mare Borsa si Bistrita - Borsa. Accesul pe cale feroviala se poate realiza prin legaturile Bucuresti Sighetul Marmatiei, Cluj Napoca Sighetul Marmatiei si Timisoara - Sighetul Marmatiei, iar [...] citește mai mult »
Săcel, str. Iza, nr. 971, Maramures

Săcel
languages ro en de hu fr es it