Cazare Râu Sadului fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


5 oferte de Cazare în Râu Sadului

sortate după:
20 locuri, 5 camere
Situata la intrarea in localitatea Rau Sadului Pensiunea Ariana este locul ideal pentru a petrece un sfarsit de saptamana perfect. Pensiunea vine in intampinarea turistilor cu 20-25 de locuri de cazare salon petrecere bucatarie utilata gratar in curte terasa. gradina locuri de parcare.
Râu Sadului, nr. 6, jud. Sibiu
20 locuri, 8 camere
Unitatea este amplasata la intrare in com. Rau Sadului la Casa Curte si Gradina, in spatele curtii este padurea, muntele iar in fata este raul care serpuieste in fata curtii, loc mare in gradina si in fata pt fotbal sau alte activitati, derdelus in apropiere. Unitatea noastra dispune de 8 camere cu bai proprii, living spatios cu semineu si baie de serviciu, bucatarie utilata complet, frigider si [...] citește mai mult »
Râu Sadului, str. Principala, nr. 3, jud. Sibiu
2s
123 locuri, 28 camere
Complex turistic Nora se află situat în comuna Rau Sadului una din cele mai înalte localităţi din Mărginimea Sibiului. Este clasificat Hostel doua stele de Ministerul Turismuluiavem 123 locuri de cazare in 3 cladiri. Cabana mare structurată pe trei nivele (PEM) dispune de 94 locuri de cazare. Parter in partea stinga există 2 camere una cu 4 paturi cealalta cu 5 paturi si baie [...] citește mai mult »
Râu Sadului, str. Principala, nr. 278, jud. Sibiu, Marginimea Sibiului
3s
28 locuri, 14 camere
Situată în Râu Sadului în judeţul Sibiu la 30 km de Sibiu Pensiunea Râu Sadului dispune de loc de joaca pentru copii terasa cu vedere la munţi restaurant. Camerele au TV cu canale prin satelit unele camere au terasă sau balcon. Toate camerele includ baie privată. In incinta Pensiunii se afla si un lac populat cu pastravi pentru pescuit. Oaspeţii pot închiria biciclete zona fiind [...] citește mai mult »
Râu Sadului, jud. Sibiu
12 locuri, 4 camere
Daca doriti sa petreceti un sejur de neuitat intr-un cadru mirific, rustic si natural, va invitam in zona montana a marginimi sibiului, Rau Sadului la Casa de vacanta Vidrighin. Cazare pana la 10-12 persoane, 4 camere, 2 bai, living, bucatarie, utilata complet, gradina/filigorie de vara, filigorie de iarna, gratar/barbeque, rau in gradina. Rau - Sadului este o comuna din Marginimea Sibiului, [...] citește mai mult »
Râu Sadului, str. Principala, nr. 236, Marginimea Sibiului

Râu Sadului
languages ro en de hu fr es it