Cazare Praid fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


5 oferte de Cazare în Praid

sortate după:
3s
12 locuri, 4 camere
Pensiunea SÓVIRÁG (floare de sare) este situată în cunoscuta staţiune Praid la cca.300m de intrarea în salină şi cca.200m de băile sărate într-o străduţă liniştită pe malul râului Târnava Mică. Este amenajată la etajul unei case de locuinţă cu acces independent. Asigură un sejur plăcut pentru 8 (8) persoane cazaţi în 4 camere cu câte 2 (2) locuri. Fiecare cameră este [...] citește mai mult »
Praid, str. Sar, nr. 25/b, jud. Harghita
3
22 locuri, 8 camere
Va raciți des aveți probleme cu caile respiratorii? Sunteți obosit de viața stresantã de la orașe? Sã aveți câteva ore de liniște pentru familie sã vã odihniți sau relaxati în curte? Ați gãsit pensiunea potrivitã: Pensiunea Napraforgo (floarea Soarelui)! Pensiunea este situata in apropierea salinei si a strandului cu apa sarata balneoclimaterica in mijlocul unei gradini mari. [...] citește mai mult »
Praid, str. Minei, nr. 55 A, jud. Harghita
12 locuri, 4 camere
Pensiunea Laski este situat la 50m de la intrare in Salina Praid pe DN 13a, vizavi de CEC Banc, sintem a 4-a casa pe partea dreapta. Pensiunea este clasificata cu 2 margarete si ofera camera cu 3 si 4 locuri. Camerele sunt utilate cu pat matrimonial si single, mobilier lemn. Sunt dotate cu Tv color, baie proprie, frigidere, internet wireless si bucatarie la comun. Bucataria este dotata cu [...] citește mai mult »
Praid, str. Principala, nr. 1169, jud. Harghita
8 locuri, 2 camere
Casă semi-detașată așezat în centru dar totuș intr-o străduță liniștită peste Salina Praid și Strand Praid (300 m) Intrare separată bucătărie și living comun două camere pe manzard cu 3 baie propriu. Iarna căldura se face cu șemineu iar in camere pe manzard sunt și radiatoare electrice. Apă caldă, Wifi gratuit, Tv canale digital, plasă de țânțari pe ferestre, Parcare [...] citește mai mult »
Praid,
10 locuri, 3 camere
Casuta rustica pe poalele muntilor Harghita, intr-o zona pitoreasca. 15 km de Praid, 20 km de Sovata, 50 km Lacu Rosu 10 km de partiile de schi( Bucin) Capacitate de cazare 10 persoane in 3 camere( 6 paturi). Bucatarie, baie, internet ( din pacate) loc de parcare. Curte interioare, gratar, leagan
Praid, Borzont nr. 120,15 km de Praid, jud. Harghita

Praid
languages ro en de hu fr es it