Cazare Porumbacu de Sus fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


4 oferte de Cazare în Porumbacu de Sus

sortate după:
18 locuri, 9 camere
Cabana Pârâul Rece este așezată pe malul râului Negoiu si dispune de 9 dormitoare un living foarte spațios, cu o curte forte mare și frumos amenajată cu loc de grătar și foișor. Cabana se închiriază doar integral pentru un grup de maxim 18 persoane.
Porumbacu de Sus,
8 locuri, 4 camere
Pensiunea este situata la 10 km de Dn1 (la iesire din Porumbacu de Jos, daca veniti din Sibiu, daca veniti de la Brasov la intrare in Porumbacu). Sunt 5 km pana in Porumbacu de sus, iar apoi drum forestier inca 5 km, dar drumul este in stare buna. Pensiunea este construita integral din barne de lemn, jos are o sala de mese mare, bucatarie utilata, o baie de servici si un spalator de vase, iar [...] citește mai mult »
Porumbacu de Sus, Fata Raului, nr. 164
10 locuri, 3 camere
️Info:0729328800 Aflata la poalele muntilor FOREST A-FRAME CHALET pune la dispozitia dumneavoastra tot confortul si linistea pe care o cautati. Este o casa pregatita sa-ti dea propria caldura sa le ofere sufletului si trupului tau o portie din propria-i reteta de fericire. Cand veti ajunge la Porumbacu de sus -Valea Zânelor veti fi imprsionati de ospitalitatea oamenilor simpli de linistea [...] citește mai mult »
Porumbacu de Sus, nr. 86
3 locuri, 2 camere
Porumbacu Garden este un domeniu retras, la marginea satului, dedicat celor ce caută un ținut al liniștii și rafinamentului, un paradis pierdut, unde te regăsești. Ciripitul păsărilor și susurul răului care traversează locația, vă oferă locul perfect pentru relaxare și deconectare. Lasă-te cuprins de energia locului prin plimbări în picioarele goale pe iarbă și prin [...] citește mai mult »
Porumbacu de Sus, Str. Prundului nr. 345

Porumbacu de Sus
languages ro en de hu fr es it