Cazare Poiana Mărului fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


5 oferte de Cazare în Poiana Mărului

sortate după:
4
36 locuri, 14 camere
Pensiunea Flori de Mar este situată in Comuna Poiana Marului jud Brasov la DN 73 A la 8 km de zona Bran 14 km de Rasnov si 34 km de Brașov. Se oferă cazare in 14 camere 36 de locuri respectiv 8 camere twin sau matrimoniale 2 camere de lux cu cada-hidromasaj 3 apartamente Suite 1 apartament family room. Restaurantul are o capacitate de 170 de locuri ideal pentru organizarea de evenimente [...] citește mai mult »
Poiana Mărului, Str. Principala, nr. 277 c, jud. Brasov
3
16 locuri, 6 camere
Poiana Mărului, Jud. Brasov
3s
11 locuri, 5 camere
Bine ati venit la Casa Ioana din Poiana Marului Brasov.Daca esti un simplu calator ori esti cu prietenii ori familia si cauti o oaza de liniste si frumusetedeparte de stres si agitatie ai gasit ce ai cautat.Casa Ioana asigura conditiile uni sejur de neuitat prin simplitate confort si eleganta. Vila situata in Poiana Marului intr-o zona linistita va ofera cazare in 5 camere la preturi decente [...] citește mai mult »
Poiana Mărului, str. Vanatorilor, nr. 92 C
3
12 locuri, 5 camere
Situata intr-o zona montana, linistita, cu peisaje deosebite, Pensiunea Anastasia va ofera cazare in 11 camere cu bai proprii, TV cablu, sala de mese (40 persoane), gradina, gratar, parcare. Primim si lucratori cu contracte pe firma.
Poiana Mărului, nr. 298, jud. Brasov
2
12 locuri, 6 camere
Situata intr-o zona linistita cu un peisaj deosebit asupra Muntilor Piatra Craiului, Pensiunea Neluta va ofera cazare in 6 camere duble; dispune de 3 bai, living spatios, TV cablu in fiecare camera, bucatarie complet utilata la dispozitie, curte mare cu locuri de parcare, gratar, terasa, incalzire centrala, loc de joaca pentru copii.
Poiana Mărului, nr. 291 A, jud. Brasov

Poiana Mărului
languages ro en de hu fr es it