Cabana
RETEZAT CASCADA
1s

‹
›
Check-in:      Check-out:
Cabana Retezat CASCADA -Sat Nucsoara, Com Salasul de sus , Hunedoara - Cabana CASCADA este situata pe principalul drum de acces in Parcul National Retezat, si beneficiaza de un peisaj alpin spectaculos! Amplasata la altitudinea de 1000 m, pe Valea Nucsora, este locul ideal atat pentru relaxare cat si pentru iubitorii de munte, sau pentru vizitarea numeroaselor obiective turistice din zona.

-Structura de cazare a Cabanei Cascada este formata din:

.2 camere cu 4 paturi individuale
.2 camere cu 5 paturi individuale
.1 camera cu 9 paturi individuale


Accesul se face din Drumul National Hateg-Petrosani (DN66-E71). In localitatea Ohaba de sub Piatra se intra pe Drumul Judetean 667A.
De acolo drumul pana la Cabana Retezat-Cascada trece prin Salasul de Jos, Salasul de Sus si Nucsoara.

Cabana se afla la aproximativ 17 km de Drumul National 66 (Hateg-Petrosani).

Facilități în camere:

 •   camere cu balcon
 •   încălzire cu sobe teracotă
 •   posibilitate suplimentare pat în cameră
 •   baie cu cabină de duș

Facilități în unitate:

 •   sală de mese
 •   bucătărie
 •   terasă
 •   parcare

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Cabana RETEZAT CASCADA.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Nucșoara, Com Salasul de Sus, Jud Hunedoara

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it