[Template] Warning: no value found for variable: {CUSTOM_CSS_FOR_CLIENT_WEBSITE} in /var/www/carta/engine.13.05.01/inc/classes/class.template.php at line 208
[Template] Warning: no value found for variable: {CUSTOM_HTML_FOR_CLIENT_WEBSITE} in /var/www/carta/engine.13.05.01/inc/classes/class.template.php at line 208
Cazare Mănăstirea Humorului fără intermediari - hartă, tarife și rezervări {CUSTOM_CSS_FOR_CLIENT_WEBSITE}
{CUSTOM_HTML_FOR_CLIENT_WEBSITE}

Cazare Mănăstirea Humorului fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


7 oferte de Cazare în Mănăstirea Humorului

sortate după:
22 locuri, 8 camere
Situatã la 40 km de Municipiul Suceava și la doar 4 km de Mãnãstirea Humor, obiectiv inclus pe lista monumentelor istorice din județul Suceava, în vecinãtatea unei mori vechi de apã, la poalele munților și înconjuratã de apã, în locul cunoscut sub denumirea de Pîrîu' Morii Pensiunea Pîrîu' Morii dispune de: - 22 locuri de cazare în condiții care satisfac cele mai exigente [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Stefan Cel Mare, nr. 272, jud. Suceava, zona Bucovina
4s
31 locuri, 16 camere
Servim masa pentru turistii nostri pe terasa pensiunii.Pensiunea Passiflora are o capacitate de 14 camere duble, cu posibilitatea de a introduce cate unul - doua paturi suplimentare in cateva dintre ele. Fiecare camera are baie proprie, complet dotata si echipata (dus cu hidromasa, uscator de par, prosoape, sapun, sampon), telefon cu acces international, televizor cu cablu, acces internet, (dvd [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Prundului, nr. 14
3s
67 locuri, 27 camere
Hotelul Floare de Colț este alegerea perfectă pentru oricine caută șarm, liniște și natură. Situat în inima Bucovinei, vă așteaptăm să petreceți momente minunate înconjurați de natură și beneficiind de ospitalitate și servicii de calitate. Bucură-te de clipe de neuitat într-un cadru natural pitoresc. Personalul profesionist este mereu disponibil pentru a oferi ajutor [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Chiliei, nr. 30, Zona Bucovina, Jud Suceava
28 locuri, 14 camere
Pensiunea Aida Mănăstirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Ștefan Cel Mare, nr. 36 - hartă Max. 28 adulți în 14 camere Pensiunea Aida, situată în localitatea Mănăstirea Humorului, o zonă cu multă verdeață, aer curat, liniște și energie pozitivă, reprezintă locul ideal pentru toţi cei care doresc să îşi petreacă câteva zile într-un mediu relaxant în [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Ștefan Cel Mare, nr. 36
14 locuri, 7 camere
Casa de vacanta Vis de Munte va doreste o vacanta de Vis intampinand toti turistii cu ospitalitatea caracteristic bucovineana. Situată în inima Bucovinei, la poalele muntilor, înconjurată de brazi, pensiunea va ofera cazare in 7 camere cu baie proprie. La parter dispune de un living spatios, bucătărie complet utilata, inclusiv masina de spălat vase, 1 dormitor cu baie proprie cu dus. La [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Chilia, nr. 24B, jud. Suceava
9 locuri, 4 camere
Pensiune Casa Rodica este situata la 2km de monumentul istoric Manastirea Humorului si 3 km de orasul Gura Humorului. Va primim intr-o casa construita integral din lemn, inbracata in solzi de sindrila iar camerele sunt inpodobite cu covoare si prosoape tesute in stil traditional. Zona este cunoscuta datorita manastirilor din apropiere (Humor-2km, Voronet - 8 km, Moldovita - 35km, Sucevita-45km, [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Stefan cel Mare, nr. 60, jud. Suceava, zona Bucovina
3
15 locuri, 6 camere
Pensiunea Casa Diana se afla la 200 m de manastire, va oferim 15 locuri de cazare in 6 camere cu bai proprii. Facilitati: - parcare; - spatiu de joaca pentru copii; - foisor; - bucatarie complet utilata; - internet - TV in fiecare camera. Asiguram transportul pentru cei care nu au masini. La Pensiunea Casa Diana veti primi mancare traditionala, gatita cu produse din gospodaria proprie, [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Toader Bubuioc, nr. 13, Zona Bucovina, Jud Suceava

Mănăstirea Humorului
languages ro en de hu fr es it