Cazare Gura Râului fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Gura Râului

sortate după:
60 locuri, 21 camere
Complex Turistic Cheile Cibinului vă aștepta în cadrul munților Cindrel într-un loc retras de tumultul cotidian într-o adevărată oază de liniște. Complexul se află la 4 km de satul Gură Răului la poalele munților Cindrel oferind multiple posibilități pentru drumeți și plimbări montane peisaje splendid și natură pură. Locația retrasă este accesibilă pe drumul neasfaltat [...] citește mai mult »
Gura Râului, str. Raul Mic, Jud. Sibiu
8 locuri, 3 camere
Pensiunea Razvan va ofera 8 locuri de cazare in 3 camere(1 camera dubla cu baie 1 camera tripla cu baie 1 camera tripla cu baie pe hol) Pensiunea va pune la dispozitie o bucatarie dotata cu toate utilitatile necesare crama gratar in curte foisor. La cerere se poate organiza un program folcloric din Marginimea Sibiului cu dansuri populare si cantari specifice zonei. De asemenea va putem oferi [...] citește mai mult »
Gura Râului, str. Gardurele, nr. 95, Jud. Sibiu
24 locuri, 9 camere
Popasul Junilor este situat in Marginimea Sibiului, in comuna Gura Raului. Detinem o capacitate de cazare de 24 locuri, in 5 camere duble si 2 triple, fiecare camera avand grup sanitar propriu 1 camera cu 4 locuri si 1 apartament. Fiecare camera are baia ei. De asemenea, punem la dispozitia turistilor un living cu o capacitate de 50 locuri, bucatarie, filigorie cu gratar, loc de joaca pentru [...] citește mai mult »
Gura Râului, str. Principala, nr. 450 A - 18 km de Paltinis, jud. Sibiu

Gura Râului
languages ro en de hu fr es it