Cazare Dobrogea fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


6 oferte de Cazare în Dobrogea

sortate după:
3s
28 locuri, 12 camere
Situată în satul Lunca, pe marginea lacului Golovița, în complexul de lacuri Razelm Sinoe, Pensiunea Cherhana Restaurant Casa Pescarilor se află la doar câțiva kilometri de Jurilovca și de satele lipovenești Sarichioi, Vișina și Sălcioara. Casa Pescarilor este așezată chiar lângă apă, într-o oază de liniște, cu priveliște spre Lacul Razelm și canalele Deltei. Accesul se [...] citește mai mult »
Lunca, str. Lacului, nr. 25, jud. Tulcea
6 locuri, 3 camere
Căsuța Măriuca reprezintă un minunat loc de relaxare, ascuns printre pomi fructiferi și natură, din comuna Greci, Județul Tulcea. Această unitate de cazare primitoare oferă o experiență autentică în mijlocul naturii, fiind căsuța de la țară pe care mulți dintre voi o doriți pentru a vă refugia de forfota orașelor. Pensiunea dispune de camere rustice și confortabile, [...] citește mai mult »
Greci, Str. Granitului nr. 29, jud. Tulcea
8 locuri, 4 camere
Casa de vacanță Maria a fost de curând renovată, îmbinând tradiționalul cu modernul și pregătită să primească oaspeți in cele 4 camere cu mobilier nou și paturi extra large, bucătărie și baie utilate, wi-fi, foișor și parcare proprie.
Jurilovca, sat Salcioara
12 locuri, 6 camere
Pensiunea Relax este amplasata la poalele Muntilor Macinului - Vf.Tutuiatu in localitatea Greci. Toate camerele sunt la etaj si au vederea spre munte. Relax 1 : dispune de 6 camere toate cu baie proprie incalzire tv si internet. Relax 2: dispune de 4 camere duble cu baie proprie (geam pe hol) și 4 apartamente (fiecare câte 2 camere deservite de o baie). Pensiunea are si propriul restaurant [...] citește mai mult »
Greci, str. Narcisei, nr. 13, jud. Tulcea
8 locuri, 2 camere
Doua casute de vacanta fiecare cu cate un dormitor cu pat matrimonial camera de zi cu cabina de dus si parcare. Unitatile de cazare sunt pe malul Dunarii. Fiecare căsuța are 1 dormitor cu pat matrimonial baie cu cabina de duș bucătărie complet utilată cu plita cuptor hota și vesela pentru 4 persoane. În camera de zi este canapea extensibila aer condiționat filtru de cafea si frigider cu [...] citește mai mult »
Greci, Com. Peceneaga la 34 km de Greci, str. Ulita Mica, nr. 7
16 locuri, 8 camere
Pana la 01 Mai unitatea se inchiriaza in pachete de minim trei camare! Pensiunea noastra este nou construita, in stil rustic, cu materiale ecologice si cu finisaje interioare moderne. Este situata intr-o zona linistita a comunei Jurilovca, pe drumul ce duce la Cetatea Argamum (capul Dolosman) si are vedere spre Lacul Razim si Gura Portitei. Pe langa locurile de cazare pensiunea este dotata cu [...] citește mai mult »
Jurilovca, str. Heracleea, nr. 1, jud. Tulcea

Dobrogea
languages ro en de hu fr es it