Cazare Băișoara fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Băișoara

sortate după:
12 locuri, 4 camere
Cabana Hai La Munte!, din Statiunea Muntele Baisorii, jud. Cluj iti propune un sejur la munte si vine in sprijinul tau cu urmatoarele facilitati: - 4 dormitoare generoase si moderne, - capacitate totala de 12 pana la 14 persoane - 2 canapele extensibile pentru extra-capacity - bucatarie si living - mobilat si utilat modern - 2 bai dotate la standard hotelier - terasa interioara cu view - terasa [...] citește mai mult »
Sat Băișoara, sat Muntele Băișorii, str. Muntele Băișorii, nr. 225
70 locuri, 24 camere
Amplasată într-un decor feeric – în spațiul arhaic transilvănean – aproape de "gura cerului", Pensiunea Skiland este un loc al relaxării, unde natura a întâlnit confortul de trei stele plus. Complexul dispune de 24 de camere (70 de locuri), restaurant cu o capacitate de 50 de locuri, sala Crama cu o capacitate de 50 de locuri, două terase, una deschisa amplasată la intrarea în [...] citește mai mult »
Stațiunea Muntele Băișorii, nr. 326 F
ocupat de Paște
16 locuri, 4 camere
Cabana de inchiriat in Statiunea Muntele Baisorii! Cabana de inchiriat in Statiunea Muntelui Baisorii la 5 km de partia de ski si la aproximativ 60 de km de Cluj fiind in drumul principal. Cabana are: 4 dormitoare generoase pentru 16 persoane 2 bai cu dus 1 bucatarie 1 living 1 sala de jocuri si o terasa cu view In curte este: Un foisor mic in care se gaseste: gratar ceaun cuptor jacuzzi [...] citește mai mult »
Stațiunea Muntele Băișorii, Principala nr. 227, jud. Cluj

Băișoara
languages ro en de hu fr es it